Regressie-/reïncarnatie therapeut

Ik werk met de regressie-/reïncarnatie therapie volgens de methode van Jan Kleyn. Hij was een uitzonderlijk paragnost en regressie therapeut en leefde van 1927 – 1998. Samen met zijn gids Leila, waar hij in 1975 kennis mee maakte, en zijn andere gidsen heeft hij een zeer effectieve regressie methode ontwikkeld. Jan wilde zijn praktijkervaring en kennis ook aan andere doorgeven, zodat zijn werk en dat van gids Leila in de toekomst voortgezet zou kunnen worden.

Deze curus heb ik, met goed gevolg, behaald in juni 2016.

Hoe gaan we te werk tijdens een sessie?

Eerst breng ik je in een lichte ontspanningsstaat. Dan laat ik je kennis maken met je gids. Dit is iemand waarmee je een heel fijn leven hebt gehad. Dit mag je ook even zien. Dan begeleid je gids je naar dát leven waar je je “beperking” hebt opgedaan, waar je in dit leven hinder van ondervindt. Als we dat hebben kunnen zien en helen, neem ik je weer mee terug in het hier en nu. Je zal in de loop van dagen merken, dat die “beperking” je niet meer hindert. Je hebt dus inzicht gekregen.

Deze sessie is zeer geschikt voor oa. als je last hebt van je zelfvertrouwen, angst (bijv. watervrees), steeds de verkeerde personen treffen ed.

Deze sessie kan worden opgenomen op je eigen telefoon.

Duur van deze sessie is ongeveer een uur. Het kan wat meer of minder zijn. De kosten voor deze sessie zijn € 65,00.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het contactformulier of per telefoon.