Consulten

Kaartreading

U kunt bij mij terecht met al uw levensvragen. Bijvoorbeeld op het gebied van de liefde, werk, onenigheid, verhuizing en noem maar op. Geen vraag is mij te gek. Door middel van mijn helderziende/-horende gave, het contact met mijn gids en mijn kaarten kan ik u op weg helpen en inzichten geven.

Contact met overleden en/of foto- en voorwerp lezen

Ik kan u helpen om in contact te komen met uw overleden dierbare. Mits de energie dat zelf ook wil. U kunt ook een foto- en/of voorwerp meenemen, om die te laten lezen. Ook kan ik contact maken met overleden dieren. Ik raad u aan om dit wel thuis voor te bereiden en na te denken over wat voor vragen u heeft en deze op te schrijven. Vergeet deze vooral niet om mee te nemen.

Healing

Als u hinder ondervindt van oude patronen en knellingen, dan kan ik u helpen met de healing energie. Dit zijn energieën van de bovenwereld, waarvoor ik een kanaal ben. Door middel van de energie kunnen blokkades geheeld worden en zal het leven minder zwaar voelen. Het geeft als het ware meer ruimte in uw lichaam en geest. Zie tabblad Healing.

Coaching

Ik kan u coachen in bepaalde processen waarin u zich bevindt. Om u weer een opstapje te geven om verder te kunnen.

Let op! U kunt bij mij niet pinnen. Alle prijzen zijn incl. btw.